Denisa este psiholog clinician și a început să lucreze cu copii cu diferite întârzieri în dezvoltare în anul 2012. A fost atrasă foarte mult de acest domeniu, întrucât dintotdeuna a avut o relație deosebită cu copiii. Și-a dorit să le fie alături, să îi învețe noi abilități și să le ofere șansa la o copilărie normală.
Denisa a participat la numeroase cursuri, conferințe și workshopuri din domeniu, știind că performanța nu se poate atinge decât printr-o formare profesională continuă.
În prezent frecventează cursurile Clemson University Romania, în urma cărora își va obține certificarea BCaBA.
Gabriela este licențiată în psihologie și lucrează cu copii diagnosticați cu TSA începând cu anul 2020. Ceea ce a motivat-o să aleagă acest domeniu este dorința de a înțelege mai bine modul în care acești copii văd lumea, pentru a fi cât mai eficientă în a-i ajuta să se adapteze cerințelor realității, dar și pentru a forma o relație cât mai apropiată cu ei, înțelegând importanța pe care o poate avea în dezvoltarea acestora.
In terapie, ajutorul este reciproc, iar interactiunea cu copiii a ajutat-o sa se dezvolte atat personal, cat si profesional. Gabriela a învățat să își dezvolte creativitatea, să caute constant noi modalități de a-i atrage în procesul de învățare, să se adapteze fiecărui copil și, mai ales, să își mențină speranța și încrederea în capacitatea fiecăruia de a progresa.
Diana este masterandă în cadrul programului Psihologie focalizată pe emoții și lucrează cu copii diagnosticați cu TSA începând cu anul 2020.
Aceasta se descrie ca fiind empatică, consecventă și perfecționistă fiind interesată de domeniul psihologiei încă din perioada școlii gimnaziale. Este implicată în proiecte ce vizează starea de bine a adolescenților, cât si aria cercetării. Dorește ca în practica sa cu copiii să abordeze o manieră cât mai exhaustivă și contemporană cu literatura de specialitate adaptată pe unicitatea și complexitate fiecărui copil.
Cristina este absolventă a facultății de psihologie și a început să lucreze cu copii în anul 2018.
Fiind o fire optimistă și empatică a acordat o atenție deosebită trăirilor oamenilor din jurul ei. Aceasta s-a dedicat lucrului cu copii, descoperindu-le timid lumea și încercând permanent să îi ajute să-și însușească noi abilități.
A absolvit cursul „Tehnici și intervenții specifice în cazul tulburărilor din spectru autismului ” din cadru ANCAAR” și a participat la diverse workshop-uri din domeniu.
Anamaria este absolventă a facultății de psihologie și a început să practice analiza comportamentală aplicată din anul 2019. Ce a inspirat-o să înceapă lucrul cu copiii este tocmai oportunitatea de dezvoltare reciprocă. Consideră că fiecare copil aduce o nouă posibilitate de explorare ludică, ce necesită o continuă evoluție a metodelor de predare în terapie. Astfel cu fiecare relație nouă terapeut-copil, micuțul învață abilități esențiale, iar terapeutul are prilejul de a aborda moduri inedite de predare. A finalizat cursul RBT de formare în cadrul Autism Partnership și a participat la cursuri de Comunicare funcțională, Teoria Minții și Predare Incidentală. Consideră că fiecare impas este o nouă experiență de învățare, care ne aduce cu un pas mai aproape de a privi lumea prin ochi de copil.