Cunoaște echipa Centrul ABC!

Denisa Nicolau

Denisa Nicolau

Psiholog Clinician, Coordonator Aba

     Denisa este psiholog clinician și a început să lucreze cu copii cu diferite întârzieri în dezvoltare în anul 2012. A fost atrasă foarte mult de acest domeniu, întrucât dintotdeuna a avut o relație deosebită cu copiii. Și-a dorit să le fie alături, să îi învețe noi abilități și să le ofere șansa la o copilărie normală.
Denisa a participat la numeroase cursuri, conferințe și workshopuri din domeniu, știind că performanța nu se poate atinge decât printr-o formare profesională continuă.
În prezent frecventează cursurile Clemson University Romania, în urma cărora își va obține certificarea BCaBA.

Adelina Dumitru

Adelina Dumitru

Psiholog, Terapeut Aba

Adelina a început să practice analiza comportamentală aplicată din ianuarie 2018. Este absolventă a două programe de master în Științe ale Educației din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației. De altfel, acesta a fost declicul și ceea ce a ambiționat-o să vrea să înțeleagă mai bine lumea copiilor cu întârziere în dezvoltare. Iubește interacțiunea cu copiii, ceea ce o ajută în a lega o bună relație cu aceștia. Este empatică și se poate transpune cu mai multă ușurință în pielea lor. A beneficiat de formare profesională continuă, iar cunoștințele de management și evaluare a programelor educaționale au fost integrate în procesul terapeutic.

Bogdan Crișan

Bogdan Crișan

Psihoterapeut, Terapeut Aba

Bogdan este psiholog/psihoterapeut atestat de către Colegiul psihologilor din România și membru din anul 2017. Din punct de vedere al formării profesionale, Bogdan este licențiat în psihologie, cu un Masterat în Psihologie Cognitiv Comportamentală și formare în Psihoterapie Integrativă, finalizând și cursul RBT. De-a lungul timpului, a construit și implementat programe de intervenție comportamentală pentru copii și adulți, cu scopul de a crea o armonie între latura cognitivă, emoțională și socială. Serviciile lui sunt adresate atât copiilor și adolescenților, cât și adulților și cuplurilor. Principiul care îl ghidează în profesia de psiholog este dragostea de oameni și satisfacția lucrului bine făcut.

Acum că știți mai multe despre noi, cu siguranță doriți să aflați mai multe informații despre servicii sau să răsfoiți articole interesante din blogul nostru.